Freek Thoone maakte de tweede treffer voor Achilles'29 in het duel met Jong PSV. Foto: Henk Lammen.

Freek Thoone scoort voor winnend Achilles'29

Algemeen

Freek Thoone scoorde vrijdagavond in de Jupiler League voor Achilles'29 zijn zevende treffer van het seizoen.

Op sportpark De Heikant in Groesbeek won de thuisploeg met 3-2 van Jong PSV. Achilles kwam op voorsprong door een goal van Omid Popalzay. Nadat Sam Lammers de gelijkmaker scoorde voor PSV, maakte de aanvaller uit Leunen in de 43ste minuut de 2-1. In de tweede helft was Mehmet Dingil verantwoordelijk voor de 3-1. In de extra tijd scoorde Andrija Lukovic de 3-2 namens Jong PSV. Achilles'29 bezet met 34 punten de negende plek op de ranglijst. Het team van Freek Thoone speelde vrijdagavond het record van 33 punten van vorig seizoen uit de boeken.