Afbeelding

Zwaarbevochten gelijkspel Oranje Wit

Sport

In de hoofdklasse A behaalde Oranje Wit een zwaarbevochten gelijkspel in de thuiswedstrijd tegen Klick'15: 7-7.

De Leunse korfbalsters hadden veel moeite met de agressief spelende gasten en keken bij de rust tegen een kleine achterstand aan: 3-4. Na de pauze liep Klick'15 uit naar een 4-6 voorsprong. Invalster Maureen Drabbels (foto) bracht nieuw elan bij Oranje Wit en bracht met twee treffers in enkele minuten de thuisploeg langszij. In de slotminuten scoorden beide ploegen nog een keer en deelden daarmee de punten. Oranje Wit blijft door het gelijke spel derde in de stand, een klassering die recht geeft op nog een jaar in de hoofdklasse. "Het ging niet echt best", aldus een opgeluchte speelster Maureen Drabbels na afloop. "Gelukkig konden we in de slotfase nog langszij komen. Het gelijkspel is terecht." De overige treffers van Oranje Wit kwamen op naam van Janne Gellings (2x), Marloes Michels, Dionne Drabbels en Jessica Klaassens. Foto: Henk Lammen.