Logo peelenmaasvenray.nl
Volle concentratie bij biljarter Guido Kauffeld. Foto: Rikus ten Brücke.
Volle concentratie bij biljarter Guido Kauffeld. Foto: Rikus ten Brücke.

Spagaat tussen biljart en werk

Nadat hij eerder al drie nationale titels en een Europese titel had behaald bij de junioren, won Guido Kauffeld (23) onlangs zijn eerste nationale hoofdprijs bij de senioren.

Ondanks zijn successen is een toekomst in zijn geliefde sport onzeker: "Als de mogelijkheid er is zal ik nooit stoppen met biljarten, maar er moet ook brood op de plank komen." Donderdag in Peel en Maas een interview met Guido Kauffeld.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten