Logo peelenmaasvenray.nl
Circa 10.000 schaatsliefhebbers brachten een bezoek aan de ijsbaan op het Schouwburgplein. Foto: Rikus ten Brücke.
Circa 10.000 schaatsliefhebbers brachten een bezoek aan de ijsbaan op het Schouwburgplein. Foto: Rikus ten Brücke.

IJspret in hartje Venray voorbij

De ijspret in Venray is weer voorbij. Zondag werd de ijspiste op het Schouwburgplein gesloten. 'Schaatsend Venray is aan zijn trekken gekomen'. Dat concludeert het bestuur van Stichting Winterpret Venray.

"Na drie weken kunnen we de conclusie trekken dat er een grote animo was om heerlijk te schaatsen", zegt  secretaris Bernie van Lierop van Winterpret. Hoewel de aantallen nog definitief verwerkt moeten worden, is de verwachting dat circa 10.000 schaatsliefhebbers een bezoek aan de ijsbaan hebben gebracht.

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 
 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten