Logo peelenmaasvenray.nl
Diederik Jekel bezoekt het Raayland College in Venray.
Diederik Jekel bezoekt het Raayland College in Venray.

Tiende Science Symposium op Raayland

Op vrijdag 8 januari vanaf 12.30 uur wordt het tiende Science Symposium gehouden op het Raayland College in Venray. Speciale gast is Diederik Jekel (regelmatig te zien op televisie bij De Wereld Draait Door (DWDD) die uitlegt dat sciencefiction werkelijkheid wordt. Bovendien speelt tijdens deze jubileumviering theatermaker Jan van de Berg een deel van zijn voorstelling over de ontdekking van het Higgsdeeltje.

Vast onderdeel van het symposium zijn de  experimenten op het podium. Dit jaar toont Hubert Biezeveld (Minnaert-prijswinnaar voor zijn bijdragen in het natuurkundeonderwijs in Nederland) proeven  met gaatjes, kleuren, een piep en een zwaai. Naast alle professionals zijn er natuurlijk ook leerlingen die interessante technische kennis kunnen overdragen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Aanmelden voor het symposium via post@raayland.nl.

Donderdag in Peel en Maas het complete programma. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten