Afbeelding

Volharding koploper

Sport

Volharding speelde zondagmiddag in een doelpuntrijk duel gelijk tegen  Real Lunet uit Vught. De wedstrijd op  sportpark Soetendaal  in Vierlingsbeek eindigde in  4-4. Volharding keek bij de rust tegen een 2-3 achterstand aan. In de tweede helft van de wedstrijd kwam de Vierlingsbeekse ploeg terug tot 3-3, maar een penalty in de slotfase leek de gasten de zege te brengen. Vlak voor tijd scoorde Pepijn van Geenen uit een discutabele strafschop echter de 4-4, waardoor Volharding de koppositie grijpt in de tweede klasse H. Doelpunten Volharding: Mark Blenckers (2), Wouter Evers en Pepijn van Geenen. Foto: Wouter Evers schuift de bal beheerst in het doel en maakt daarmee de tussentijdse 3-3. Foto: Paul Stiphout.