Verdiende overwinning voetbalsters SSS'18

Sport

De voetbalsters van SSS'18 pakten zondag drie belangrijke punten in de eerste klasse D. In Overloon werd RKHVV 2 door de sterk spelende thuisploeg aan de zegekar gebonden:  3-1.  SSS'18 begon goed aan de wedstrijd en kwam na vier minuten al op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Els van Hal. In de 22ste minuut maakten de gasten gelijk. In de tweede helft  ging SSS'18 op jacht naar de zege. En dat lukte. In de 85ste minuut belandde een corner van Marije Jager (foto) uit Venray via een tegenstander in het doel en in blessuretijd stelde Caitlin Garot de zege veilig. Door deze verdiende overwinning komt SSS'18 met zeven punten op gelijke hoogte met RKHVV en krijgt de ploeg zicht op de middenmoot. Foto: archief Peel en Maas/ Rikus ten Brücke.