Afbeelding

BN'ers steunen Ruby and Rose

Algemeen

Op vrijdag 23 mei 2014 vindt de vijfde editie plaats van het Ruby and Rose Golfevent plaats bij  de Golfhorst in America. Een grote delegatie BN'ers golft tijdens deze benefietdag met gasten uit Nederland en België.

Onder meer Willem van Hanegem, Leo Beenhakker, Piet Schrijvers, Anouk Smulders, Paulien Huizinga, Karel van der Graaf, Edward Metgod, Ernst Daniel Smid, Winston Post , Toine van Peperstraten, Willy van de Kerkhof, Marcel Maijer, Olga Commandeur,  John van de Brom  en Wim Rijsbergen zijn op het golfevenement van de partij.  Het golfevent wordt georganiseerd door Gladys van den Munckhof ten behoeve van Stichting Ruby and Rose, een stichting die de strijd aangaat tegen kankers die alleen vrouwen treffen, waarvan eierstokkanker en baarmoederhalskanker de bekendste zijn.

De gasten spelen achttien holes met een bekende Nederlander of volgen een clinic, die wordt gegeven door een golfprofessional. Ze golfen niet alleen,  ook krijgen ze avondprogramma aangeboden. Donderdag in Peel en Maas meer informatie over het evenement.

Uit de krant