Ongelukkig verlies voetbalsters Venray

De voetbalsters van Venray, strijdend tegen degradatie in de hoofdklasse, verloren zondagmiddag ongelukkig het uitduel met Nuenen: 3-1 (1-0). Na een minuut of 15 spelen kwam de Venrayse ploeg achter door een buitenspelgoal. In de tweede helft kwam het beter voetballende Venray op gelijke hoogte, toen Elisa van Knippenberg een vrije trap van Nadieh van de Einden inkopte. Nadat de scheidsrechter weigerde om Venray een penalty toe te kennen, na een overtreding op Lindie van der Steen, maakte de thuisploeg uit een corner de 2-1. In de slotfase counterde Nuenen naar een geflatteerde 3-1 zege. De wedstrijd in de eerste klasse tussen de voetbalsters van SSS'18 en VDZ werd vlak voor aanvang vanwege de  slechte gesteldheid van het veld op sportpark De Raay in Overloon door de scheidsrechter afgelast.