Zwaarbevochten overwinning korfbalsters SVOC'01

De korfbalsters van SVOC'01 blijven in de race voor de titel in de overgangsklasse A. Zondagmiddag werd in Esbeek Tuldania nipt met 8-9 aan de zegekar gebonden. SVOC'01 keek halverwege het spannende duel tegen een 3-2 achterstand aan. Na de rust breidde de thuisploeg die voorsprong binnen acht minuten uit naar 6-2, waarna SVOC-coach Edwin Griesheimer ingreep en zijn ploeg tijdens een time-out probeerde wakker te schudden. Dat lukte, want de gasten kwamen ijzersterk terug en wisten in de slotfase toch nog de zwaarbevochten zege in de wacht te slepen: 8-9. Zondag speelt SVOC'01 de topper tegen koploper De Flamingo's uit Mariahout. Doelpunten SVOC: Rian Willems (4), Yvonne Classens, Inge Classens, Elien Nabben, Kelly Wismans en Debbie Wismans.