Ruime zege korfbalsters SVOC'01

De korfbalsters van SVOC'01, uitkomend in de overgangsklasse A, hebben zich zondag knap hersteld van het verlies tegen JES. In Tilburg werd zondagmiddag Zigo met ruime cijfers 8-19 aan de zegekar gebonden. De gasten waren gebrand op de zege en waren vooral in de tweede helft, na een 4-6 voorsprong bij de rust, zeer trefzeker. De ene na de andere mooie aanval werd in het tweede deel van dit eenzijdige duel doeltreffend afgerond. Opvallend was dat alle speelsters van SVOC'01 scoorden. Doelpunten SVOC'01: Kelly Wismans (foto, 4), Debbie Wismans (3), Loes Kateman (3), Yvonne Classens (3), Astrid Classens (2), Rian Willems (2), Inge Classsens en Elien Nabben. Archieffoto Peel en Maas: Henk Lammen.