Afbeelding

De Peelkorf-DDW gestaakt

Ysselsteyn

In de topklasse korfbal is zondag het duel De Peelkorf-DDW in de rust bij een 3-6 stand in het voordeel van de gasten gestaakt. Scheidsrechter Diane van de Akker gaf in de pauze aan niet meer verder te kunnen spelen vanwege een rugblessure. Het is nog niet bekend wanneer het restant van het duel wordt uitgespeeld. In de eerste helft brak DDW in de achtste minuut de score open. Een minuut later was het alweer gelijk. Marly van Asten trof van afstand doel. Na een kwartier spelen bracht Paula van Vegchel (foto) met een fraaie treffer van onder de korf De Peelkorf op voorsprong: 2-1. Met vier treffers op rij bogen de gasten vervolgens de achterstand om in een 2-5 voorsprong. Nadat Lisa Verlijsdonk de thuisploeg terugbracht tot 3-5, scoorden de gasten de laatste treffer van de middag. Linda Verlijsdonk had in de slotminuut de uitgelezen mogelijkheid de achterstand te verkleinen tot twee treffers. Verlijsdonk miste echter een stip, kreeg een herkansing maar ook de tweede strafworp trof geen doel. Foto Henk Lammen.