De Peelkorf krijgt te weinig

In de topklasse korfbal leed De Peelkorf uit tegen titelkandidaat SPES een onverdiende nederlaag: 11-8. De gasten toonden zich het hele duel gelijkwaardig en gingen de rust in met een 3-5 voorsprong. Na de pauze vergrootte Rozan Romme de voorsprong naar 3-6 en kreeg Paula van Vegchel de unieke mogelijkheid om het verschil op vier te brengen. Zij miste echter een stip, waarna SPES uit de tegenaanval de achterstand verkleinde naar twee: 4-6. In tien minuten tijd liep de thuisploeg zelfs uit naar een 8-6 voorsprong. De Peelkorf schakelde vervolgens een tandje bij en via een fraai afstandsschot van Pia Bartraij werd het verschil verkleind tot een doelpunt: 8-7. De gasten probeerden vervolgens door te drukken, maar SPES liep opnieuw uit naar twee treffers: 9-7. Toen Rozan Romme met een doorloopbal 9-8 scoorde, leken de slotminuten nog spannend te worden. De Peelkorf ging op jacht naar de gelijkmaker, waarna de thuisploeg genadeloos toesloeg met twee treffers. Een uitstekend spelend De Peelkorf bleef daardoor opnieuw met lege handen achter.