Voetbaldames Venray verslaan SSS'18

Algemeen

De Venrayse voetbaldames wonnen zondagmiddag de hoofdklassederby tegen SSS'18 met ruime cijfers. De gasten uit Overloon gingen op sportpark De Wieën in Venray kansloos met 4-1 onderuit. In de eerste helft speelde Venray uitstekend. Achterin stond het bij de ploeg uit Overloon niet goed bij spelhervattingen en daar maakte de thuisploeg dankbaar gebruik van. Lindie van der Steen en Michel Vrenken zorgden, beiden in een geheel vrijstaande positie, voor een 2-0 ruststand. Direct na rust scoorde Glenda van Lieshout de derde Venrayse treffer. Silke van Ginkel maakte zeven minuten voor het eindsignaal de 3-1, maar Lotte Koppers (foto) verruimde de marge vlak voor tijd weer tot drie: 4-1. Donderdag in Peel en Maas een uitgebreid verslag. Foto Henk Lammen