Treffer Thoone, verlies Achilles'29

Freek Thoone uit Leunen scoorde zondag zijn tweede treffer in de Jupiler League. In het thuisduel met Jong Twente maakte de spits van Achilles'29 in de 22ste minuut uit een penalty de 2-0. Ondanks deze voorsprong verloor Achilles de hectische wedstrijd onnodig met 2-3. Achilles'29 begon voortvarend aan het duel. Frank Hol zette de Groesbeekse ploeg in de tweede minuut op voorsprong: 1-0. Na het doelpunt van Freek Thoone kwam Jong Twente nog voor de rust terug in de wedstrijd door een goal van Cas Peters: 2-1. In de 76ste minuut scoorde Cas Peters voor Jong Twente, dat na de veldverwijzing van Peet Bijen (twee keer geel) met een man minder speelde, ook de gelijkmaker: 2-2. Na de rode kaart van Achilles-speler Twan Smits (twee keer geel) in de 83ste minuut maakte Mirco Born een minuut later uit een vrije trap de winnende goal voor Jong Twente.