SSS'18 naar finale nacompetitie

Ondanks het 2-4 thuisverlies tegen Schaesberg heeft SSS'18 de finale van de nacompetitie bereikt in de tweede klasse. Daarin wacht de dubbel tegen SVC 2000 uit Roermond. Na de 2-5 winst in Schaesberg, kregen de Overloners het zondag toch nog heel lastig. Bij rust leidden de Zuid-Limburgers met 0-2. Vlak na de pauze viel de 0-3. In de 78e minnut profiteerde Luc Janssen van een verdedigingsfout: 1-3. Even later kwam SSS'18 met tien man te staan toen Mark Philips twee keer geel zag. In de 87e minuut kwam Schaesberg op 1-4. Het leek toen uit de draaien op een strafschoppenserie. Maar in de 89e minuut sloegen de Overloners nog een keer toe. Uit een hoekschop belandde de bal bij Frits Lucassen die de bevrijdende 2-4 binnenschoot. 'Het ging moeizaam, maar gelukkig hebben we het gered, zei de opgeluchte Lucassen. 'We hebben het voor het publiek nog spannend gemaakt. Ik had het niet graag op penalty's willen laten aankomen.