Oranje Wit ongeslagen winterstop in

De korfbaldames van Oranje Wit gaan als ongeslagen koploper in de hoofdklasse A de korte winterstop in. In sporthal De Wetteling won Oranje Wit de laatste wedstrijd in de eerste competitiehelft met 18-15 van Astrantia. Bij rust leidde de thuisploeg met 8-7. Voor Oranje Wit scoorden Caroline Michels (5x), Dionne Drabbels (4x), Kim Hendrix (3x), Maureen Drabbels en Rian Derikx (beiden 2x), Yvonne Vervoort en Loes Smits. Ondanks de riante uitgangspositie blijven de Leunse korfbaldames met beide beentjes op de grond staan. "Aan een titel denken we nog lang niet", aldus Kim Hendrix na afloop. "In de tweede helft van de competitie beginnen we weer op nul en bekijken we het weer van wedstrijd tot wedstrijd."