Verlies en drie keer rood Lake Valley

Venray

Lake Valley verloor vrijdagavond in Maastricht in de eerste divisie B met 7-2 van ZVVM/Campus. In de slotfase incasseerde het Venrayse team drie rode kaarten. Voor assistent-coach Ruud Brands (commentaar op de leiding), Ian Willems (neerleggen tegenstander) en Jordy Wismans (twee keer geel). Na twintig seconden miste Dennis Snijder een strafschop. Jordy Wismans brak in de zesde minuut de score open: 0-1. ZVVM/Campus boog de achterstand om (2-1), waarna Jeffrey van de Wiel de 2-2 binnenschoot. Keeper Ian Willems stopte voor de pauze twee 10-metertrappen, maar op slag van rust kwam de thuisclub toch op 3-2. Na de pauze ging het mis met Lake Valley. De thuisclub liep steeds verder uit. De 6-2 viel na een foutieve beslissing, waarover Ruud Brands een opmerking maakte. Eerder kreeg coach Jos van Gerven al zijn laatste waarschuwing. In dezelfde minuut kreeg ook Ian Willems de rode kaart. Vlak voor tijd moest Jordy Wismans de zaal verlaten. In de slotseconde viel de 7-2.