Succes voor judoka's Verhagen

Tijdens een internationaal judotoernooi in Reuver streden 700 judoka's om het eremetaal. De judoka's van Sportinstituut Verhagen uit Venray behaalden uitstekende resultaten. Didier Peeters (18 jaar) was oppermachtig in zijn klasse -66 kg en won al zijn partijen met een vol punt. Een gouden medaille was zijn beloning. Pim Raedts (15 jaar) won in de voorronde al zijn partijen, maar ging in de finale onderuit. Tijdens zijn eerste grote toernooi behaalde hij meteen zilver. Dennis Kranenburg (20 jaar) verloor zijn eerste partij, maar wist via de verliezersronde uiteindelijk toch nog een derde plaats te behalen. Ook Patrick Mooren (16 jaar) verloor ook zijn eerste partij, maar ook hij wist toch nog een derde plaats in de wacht te slepen. Bij de jeugd waren er vierde plaatsen voor Guus van der Velde, Sanne van Gameren, Sven Straatman, Niels Tijssen en Celeste Pijnenborg. Van 26 tot en met 29 oktober neemt Sportinstituut Verhagen deel aan de Open Ierse kampioenschappen.