Logo peelenmaasvenray.nl
Joey van der Zanden reed een sterke wedstrijd in Boekel met als resultaat een vierde plaats. Foto: Maycel de Bruijn
Joey van der Zanden reed een sterke wedstrijd in Boekel met als resultaat een vierde plaats. Foto: Maycel de Bruijn

Vierde plaats Britt Jans-Beken, podium Juup Tax

  Advertorial

Afgelopen weekend heeft Britt Jans-Beken de vierde plaats gehaald tijdens wedstrijden voor het Europees kampioenschap in het Belgische Beringen. De Wanssumse staat in de tussenstand van het EK op een zesde plaats.

In Boekel vonden wedstrijden plaats voor het NK van Motorsport Organisatie Nederland. Juup Tax (Wanssum) behaalde hier voor de vierde keer dit seizoen een podiumplaats. Hij werd tweede bij de MX 2 senioren. Joey van der Zanden (Wanssum) behaalde tijdens deze wedstrijden de vierde plaats.

Meer uitslagen donderdag in nieuwsblad Peel en Maas

Foto: Juup Tax behaalde zijn vierde podiumplaats van het seizoen. Foto's: Maycel de Bruijn.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten