Overhandiging cheque aan Speelgoedbank Venray.
Overhandiging cheque aan Speelgoedbank Venray. Foto: eigen foto

Kerst-inn De Hommel: cheque voor Speelgoedbank Venray

Algemeen Centrum Jeugd en Jongeren Onderwijs Venray

Basisschool De Hommel hield op donderdag 21 december een Kerst-inn. Alle bezoekers en vrijwilligers genoten van de avond. Ieder jaar wordt er een goed doel uitgekozen en dit keer was dat Speelgoedbank Venray. 

Afgelopen week is namens de oudervereniging (OV) van De Hommel een cheque van 825 euro aan de vertegenwoordigers van Speelgoedbank Venray overhandigd. Zij waren erg blij met deze schenking en gaan er nuttige spullen voor kopen die vaak niet bij de speelgoedbank worden ingeleverd, zoals stiften, knutselspullen en make-up.

Het opgehaalde bedrag is grotendeels door de OV verdiend door soep, broodjes knak, warme chocomel, koffie en thee te verkopen. Ook groep 8 heeft een bijdrage geleverd, zij verkochten handgemaakte artikelen en muffins. De andere activiteiten vonden plaats in alle lokalen, zoals een kerstspel dat werd gehouden door de leerkrachten, een Kahoot-quiz en diverse knutselactiviteiten. 

Foto: Enkele leerlingen van groep 8, rechtsboven namens de OV Nicole van Enckevort en Kelly Kingma en namens Speelgoedbank Venray Rutger van Dooren en Els Geurts.

Uit de krant