Afbeelding
Foto: CDA Limburg

Thielen voorgedragen als voorzitter CDA Limburg

Algemeen Politiek Venray

Het algemeen bestuur van CDA Limburg heeft Anne Thielen uit Venray unaniem voorgedragen als nieuwe voorzitter. Thielen maakt sinds 2019 deel uit van het dagelijks bestuur van de provinciale tak van de partij.

Anne Thielen is 32 jaar en woonachting in Venray. Daar heeft zij de rol van wethouder vervuld en sinds maart 2022 is ze fractievoorzitter. Op zaterdag 2 december vindt de Algemene Ledenvergadering plaats. Tijdens deze vergadering zal de voordracht door de leden nog moeten worden bekrachtigd.

De voordracht is tot stand gekomen door het werk van een ingestelde selectiecommissie onder leiding van Ria Oomen. “Thielen heeft een positieve en frisse uitstraling. Ze heeft durf en het verbindende vermogen om met afdelingen en leden het CDA Limburg een nieuwe start te geven”, zegt Oomen.

Thielen is op haar beurt blij met het vertrouwen van het algemeen bestuur: “Het is positief dat het algemeen bestuur unaniem akkoord is gegaan met de voordracht. Samen met de afdelingen wil ik in Limburg verder werken aan onze partij. Ook in Den Haag zal ik de koers van de partij voorzien van een sterk Limburgs geluid. Maar het is eerst zaterdag aan de leden.”

Uit de krant