Een overzichtsfoto van de laatste Venray Big Business-editie in de Venrayse schouwburg,
Een overzichtsfoto van de laatste Venray Big Business-editie in de Venrayse schouwburg, Foto: Persfoto

Venray Big Business 2024 op 19 september

Algemeen Cultuur en Uitgaan Duurzaamheid Economie Financiën Milieu en Duurzaamheid Onderwijs Regio Werk en Economie Wonen en Leven

Met een geslaagde derde editie nog vers in het geheugen maakte beursorganisator Omzetters de datum van ondernemersevent Venray Big Business voor het volgende jaar bekend. In 2024 vindt de beurs voor mkb-bedrijven plaats op donderdag 19 september.


“Voor de vierde keer zijn we dan te gast in de Venrayse schouwburg en brengen we de ondernemende regio samen. Uiteraard blijven we goed kijken naar ons concept en vernieuwingen doorvoeren zodat het evenement zowel voor exposanten als bezoekers aantrekkelijk blijft”, vertelt Robert Hoelen van Omzetters.

Hoelen is op dit moment in voorbereiding op de andere regio’s waar hij het beursconcept organiseert. Zo vindt op 13 maart Vught in Business (eerste editie) plaats en op 11 april Peelland in Business (tweede editie). Dit evenement richt zich op de plaatsen Deurne-Asten-Someren. “En binnenkort maken we de plannen voor Venlo in Business bekend, dit event zal in 2024 haar derde editie beleven.”

Uit de krant