De clubkampioenen van TC Rodhe schitteren samen op de foto.
De clubkampioenen van TC Rodhe schitteren samen op de foto. Foto: Math Vollenberg

Kampioenen TC Rodhe

Algemeen Overige sporten Sport Venray

Het was de afgelopen weken weer behoorlijk druk op de tennisbanen bij TC Rodhe in Venray. Ruim 165 leden van de tennisvereniging streden van 2 tot en met 17 september om de titel clubkampioen in verschillende onderdelen. 

Het was een breed deelnemersveld met een mix van jonge en oudere spelers en speelsters. Ook deden er jeugdleden mee in de categorieën oranje, groen en geel. Tevens mengden nieuwe toppers zich bij de senioren in de strijd met de gevestigde orde. De organisatie kijkt ook dit jaar terug op een geslaagde editie.

Er werden 25 finales gespeeld in de senior- en junior onderdelen. Onder deze finalisten bevond zich de nummer twee van de Nederlandse kampioenschappen in de categorie 65+: Rikus ten Brücke. Hij bereikte ook tijdens de clubkampioenschappen van TC Rodhe de finale. Welke naam ook niet ontbrak tijdens het finaleweekend was de achternaam Deeks. De broers Stan en Rens stonden in totaal in maar liefst vijf finales.

Stan Deeks wist zijn drie finales ook nog eens te winnen en mag zich net als vorig jaar clubkampioen noemen. Hij was in de finale van de heren enkel 3 net te sterk voor Tim Cornelissen.

“Alle finalisten van deze editie werden door de organisatie gefeliciteerd met de behaalde resultaten. En alle deelnemers, commissies en andere vrijwilligers werden bedankt voor hun bijdrage aan een soepel verloop van het toernooi. Speciale dank was er nog voor het initiatief om herinneringen, weetjes en quotes op te halen bij de leden. En voor Steaks & More, die ook dit jaar de prijzen beschikbaar stelde. Hierdoor kunnen de finalisten nog een keer gezellig nagenieten van de behaalde resultaten tijdens het geslaagde toernooi”, laat de organisatie van de clubkampioenschappen weten.

Uit de krant