Afbeelding
Foto: Pexels
Ingezonden mededeling

Haal alles uit je tuin dit najaar!

Algemeen

Na een heerlijke zomer, gevuld met lange avonden in de tuin en gezellige familie barbecues kan het een behoorlijke overgang zijn naar het najaar. Het leven speelt zich weer meer binnen af en de gordijnen gaan steeds eerder dicht. Toch zijn er met een beetje creativiteit nog veel leuke manieren en oplossingen te bedenken waardoor je tóch tot in de winter kunt genieten van je tuin. Hoe jij alles uit je tuin haalt dit najaar? Lees snel verder voor leuke tips!

Verlicht en verwarm

Twee dingen die mensen vaak minder vinden in de overgang van de zomer naar de herfst, is de afname van licht en het naar beneden gaan van de temperaturen. Dit weerhoudt mensen ervan om naar buiten te gaan. Maar hier zijn tegenwoordig de leukste oplossingen voor, denk aan een gezellige veranda aan je woning of tuinhuis met een heater. Deze zijn gewoon in duurzame varianten op de markt tegenwoordig. En wil je helemaal voor puur natuur gaan dan is een buiten openhaard een enorme aanrader. Daarnaast heeft buitenverlichting ook een enorme innovatie doorgemaakt. Soms zelfs zonder dat er draden en andere aansluitingen nodig zijn, gewoon op basis van zonne-energie. Een winterbarbecue? Dat is dus vanaf nu geen erg gemakkelijk om te organiseren!

Herfsttuin 2.0 

Wil je helemaal optimaal genieten van het najaar, dan is het leuk om next level te gaan in je tuin. Waar in de zomer een Intex zwembad het voor iedere tuin mogelijk maakt om een fijne bron van verkoeling te hebben, is de Intex jacuzzi een bron van warmte voor het najaar. Wat is er nu lekkerder dan met een herfstig windje in een warme jacuzzi te relaxen na een lange dag werken. Drankje erbij en alle omstandigheden zijn daar voor een perfect avondje quality time. Pas wel op, vertel het niet aan té veel vrienden. Voor je het weet is er geen ruimte meer over voor jou in deze heerlijke ontspanningsplek! 

Kortom, natuurlijk is het lekker om in de winter af en toe vroeg de gordijnen te sluiten en op de bank te kruipen met wat lekkers en een goede serie. Maar ook een avondje in je eigen tuin is in dit jaargetijde gewoon mogelijk. Een warme jacuzzi is daarbij nét dat beetje extra. Pas natuurlijk wel op wanneer Koning Winter echt zijn intrede doet, op een bevroren jacuzzi zit natuurlijk niemand op te wachten. 

Uit de krant