Afbeelding
Foto: Antoon Jeuken

Tweede expositie Doen! in Xenospand

Algemeen Cultuur en Uitgaan Venray

DOEN! Activiteitencentrum Venray organiseert in september voor vier weken lang de tweede expositie in het vroegere Xenospand aan het Kapelaanspad 2 in Venray. De expositie werd afgelopen vrijdag om 13.00 uur geopend door wethouder Martin Leenders.

Tijdens de expositie presenteren ruim dertig verschillende groepen hun verschillende activiteiten. DOEN! is een actieve vereniging om alle inwoners van Venray de gelegenheid te bieden om, samen met anderen, hun hobby uit te oefenen. De activiteiten vinden plaats in het gebouw Jerusalem. Wekelijks oefenen ruim 350 mensen hun hobby uit.

Dat gaat van verschillende schilder- en glastechnieken naar keramiek, spiritualiteit en lichaam, discussie en debat, hardanger, quilten, mandala, talen, hout- en metaal bewerken, kaarten maken, naaicursus en handwerken. In oktober start voor het eerst een workshop genealogie, waaraan maximaal tien personen deel kunnen nemen.

De expositie is te zien op 1, 2, 8, 9, 15, 16, 22, 23 en 24 september van 12.00 tot 17.00 uur. Meer informatie over het activiteitencentrum is te vinden op www.doenvenray.nl. 

Uit de krant