Beeldhouwworkshop deelnemer aan het werk
Beeldhouwworkshop deelnemer aan het werk Foto: Mariël van den Munckhof

Dagworkshop Beeldhouwen in Ontmoetingspunt ‘t Helder Overloon

zaterdag 13 april 2024 9:30 tot 16:30

Op zaterdag 13 april vindt in Ontmoetingspunt ’t Helder in Overloon weer een dagworkshop beeldhouwen plaats zowel voor beginners als gevorderden.

Een gezellige activiteit. Spannend ook om te ontdekken wat er onder je handen vandaan kan komen! De stenen verbergen vaak prachtige kleuren onder hun ruwe jas. Je eerste werkstuk of misschien al meerdere gemaakt? 

Zowel beginners als gevorderden zijn welkom!

Geef ook eens een workshop cadeau!

Deelname bedraagt € 40,00 inclusief lunch om 12.30 uur en om 15.00 uur koffie/thee met appelgebak. Exclusief steen. Een steen is verkrijgbaar  via ’t Helder.   Aanvang 09.30 uur tot 16.30 uur.  Betaling graag contant, er is geen pinmogelijkheid.

U kunt zich altijd individueel (of met een groep) aanmelden. Graag tijdig bij Annemie van den Munckhof van Ontmoetingspunt ’t Helder, gelegen aan de Helderseweg 31 te Overloon, tel. 0478-641404, 06-27007511 of via email  t-helder@ziggo.nl.  Kijk ook eens op www.helder-overloon.com.