Femke en Silvia - Op verhaal komen
Femke en Silvia - Op verhaal komen Foto: Onbekende fotograaf

Dagworkshop op verhaal komen door Silvia Janssen en Femke Ronnes

vrijdag 22 september 2023 9:30 tot 16:30

Een ontspannen dag, voor iedereen die graag even stil wil staan bij dat wat er eerder gebeurd is of misschien nog gebeurt in zijn of haar leven. Een dag om op verhaal te komen, terug te blikken en vooruit te kijken, maar vooral een dag om te ZIJN wie je bent.Het programma bestaat uit de volgende onderdelen (meer info op de website)- Kennismaking- Ontspanningsoefeningen/ademhalingsoefeningen- Een schrijfworkshop waarin je op verhaal kunt komen- Een handmassage.Vrijwel iedereen heeft zo nu en dan de behoefte om even op verhaal te komen, zowel na of tijdens een drukke en intensieve periode in je leven als na hele ingrijpende gebeurtenissen. Even een pas op de plaats, even rust. Om van daaruit weer met hernieuwde krachten verder te kunnen gaan. Geldt dat ook voor jou? Dan zie we je graag op deze dag.

Deelname € 125,00 incl. koffie/thee en iets lekkers en een heerlijke lunch. Groepsgrootte: max. 8 personen. Aanmelden en info:Silvia Janssen-Claassen: mail@via-silvia.nl / 06-12 77 61 51Femke Ronnes-van der Linden: info@femkeontmoet.nl / 06-30 18 97 81Silvia is verliesbegeleidster, geeft massages en is yogadocent - www.via-silvia.nl.

Femke geeft cursussen en workshops waarin mensen schrijven over hun leven en geeft ontspanningsmassages - www.femkeontmoet.nlBeiden werken vanuit het hart, met volle aandacht voor de mens in zijn geheel.