standjes met tweedehands spullen
standjes met tweedehands spullen Foto: Eric van Aerle

Luikse Markt in Wanssum brengt gezelligheid en plezier voor het hele gezin op zondag 2 juli

zondag 2 juli 2023 9:00 tot 16:30

Luikse Markt in Wanssum brengt gezelligheid en plezier voor het hele gezin op zondag 2 juli

Wanssum - De langverwachte Luikse Markt keert terug naar Wanssum op zondag 2 juli en belooft een dag vol plezier, winkelen en vermaak voor het hele gezin. Met meer dan 200 kramen, gevuld met een gevarieerd aanbod van allerlei producten, biedt de markt een geweldige gelegenheid om te genieten van een sfeervolle zomerdag.

De Luikse Markt staat bekend om zijn diverse aanbod en deze editie is daar geen uitzondering op. Bezoekers kunnen zich verheugen op een bonte mix van kleding, sieraden, handgemaakte ambachten, culinaire lekkernijen en nog veel meer. Met zoveel kramen vol met van alles en nog wat is er voor ieder wat wils.

Voor de jongste bezoekers is er een zweefmolen en een luchtkussen, waar ze naar hartenlust kunnen spelen en springen. De Luikse Markt is daarmee niet alleen een shoppingparadijs, maar ook een fantastische gelegenheid voor kinderen om zich te vermaken.

Naast het brede aanbod aan kraampjes en het plezier voor de kinderen, wordt de Luikse Markt opgeluisterd door muziek en gezellige terrassen. Bezoekers kunnen genieten van livemuziek en heerlijke drankjes terwijl ze even uitrusten en de levendige sfeer van de markt absorberen.

De organisatoren van de Luikse Markt in Wanssum nodigen iedereen van harte uit om deze speciale dag bij te wonen en te genieten van al het moois dat de markt te bieden heeft. Kom op zondag 2 juli naar Wanssum en dompel je onder in de unieke ervaring van de Luikse Markt. De entree bedraagt € 3,50 voor volwassenen, kinderen onder geleide tm 12 jaar zijn gratis. 

Einde persbericht