Lezing Hondencommunicatie

donderdag 20 april 2023 19:30 tot 21:30

Op donderdagavond 20 april wordt de lezing ‘Hondencommunicatie’ gegeven. Honden communiceren de hele dag door met ons mensen en andere honden. Maar wat vertellen zij en wat bedoelen zij? Hoe kan je dit zien? Tijdens deze lezing kijken we naar de communicatie van honden, maar ook naar onze eigen communicatie en handelingen.

Vaak is er onbedoeld een miscommunicatie tussen mens en hond. Door elkaar beter te leren begrijpen zal de relatie en vertrouwen tussen hond en baas verbeteren. En dat zal ook zijn gedrag kunnen beïnvloeden. Dus een win-win situatie voor allemaal.

Heb je vragen over een bepaald gedrag van jouw hond? Laat het mij weten want dan kan ik daar in de lezing rekening mee houden.

Al meer dan 35 jaar heb ik zelf honden en de laatste 12½ jaar begeleid ik op professionele basis mensen met hun hond. Aan mijn opleidingen in de hondenwereld ben ik begonnen omdat ik zelf niet altijd geholpen werd op de manier die paste bij mij en mijn honden. Met een schat aan opgedane theoretische en praktische kennis en veel ervaring wil ik graag zo veel mogelijk honden en bazen helpen.

Vragen en aanmeldingen via Hélène Heijs hondencoach, hondengedragscoach@outlook.com of tel. 0681035777. Meer informatie op www.hondengedragscoach.com. Lokatie: In ‘t Holt, Holthesedijk 8 te Overloon.

Locatie