Afbeelding
Foto: is van Albert Hendriks

Kerstconcerten Fanfare Vriendenkring ‘Vol Karakter’ 16 en 17 december

zaterdag 16 december 2023 19:30 tot zondag 17 december 21:00

Het is weer de tijd van het jaar waarin de klanken van de feestelijke muziek ons samenbrengt. Maak je klaar voor een nieuwe editie van een onvergetelijk kerstconcert, gepresenteerd door Fanfare Vriendenkring!

Dit jaar staat het kerstconcert in het teken van het thema ‘Vol Karakter’. 

Verwacht verrassende optredens van getalenteerde artiesten, indrukwekkende solisten en natuurlijk de hartverwarmende klanken van onze eigen Fanfare. Samen vormen zij een sfeervol geheel. Mis dit feestelijk evenement niet en zorg dat je erbij bent op zaterdag 16 december of zondag 17 december om 19.30 uur in de St.Theobalduskerk.

Fanfare Vriendenkring kijkt ernaar uit om samen met u de magie van Kerstmis te vieren. Noteer de datum en wees welkom!

Kaartjes zijn tzt verkrijgbaar op de website www.fanfarevriendenkring.nl en bij diverse verkooppunten die u op de website kunt vinden.