Herford 1949 Bruno Gröning spreekt tot de hulpzoekenden
Herford 1949 Bruno Gröning spreekt tot de hulpzoekenden Foto: Bruno Groening Vriendenkring

Docufilm “Het fenomeen Bruno Groening” sinds 20 jaar in de bioscoop

zaterdag 7 oktober 2023 11:00 tot 17:00

Voor Venray en omgeving. De indrukwekkende documentaire ‘Het fenomeen Bruno Gröning – Op het spoor van de wondergenezer’ toont de gebeurtenissen rondom Bruno Gröning. Vijftig getuigen uit die tijd vertellen van hun genezing of over wat zij met Bruno Gröning hebben beleefd. Deze documentaire is te zien op zaterdag 7 oktober 2023, van 11.00 tot 17.00 uur. Locatie filmvoorstelling: MFC Het Kruispunt, Kerkplein 6, 5835 AT in Beugen. Toegang is gratis (een vrijwillige gift is welkom), meer informatie en reserveren via bgvcontact491@gmail.com

In 1949 beheerst een naam met vette koppen de kranten: Bruno Gröning. Speciale edities worden over hem gedrukt. Radio en weekjournaal berichten. Er wordt een bioscoopfilm opgenomen. Waar hij ook opduikt, verzamelen duizenden mensen zich om hem heen. Ze komen van overal. Gröning wordt een wereldgebeuren.

Maar zij die zich om hem heen verzamelen, zijn geen aanhangers of fans. Het zijn zieke mensen. Door oorlog terneergeslagen, door artsen opgegeven, kennen ze slechts één wens: gezond worden, bevrijd van nood en pijn. Bruno Gröning zal hen helpen. En hij helpt. “Er bestaat geen ongeneeslijk – God is de grootste arts”, zijn z’n woorden. En het ongelooflijke gebeurt: ontelbare zieken worden gezond – lammen lopen, blinden zien. 

De documentaire “Het fenomeen Bruno Gröning – Op het spoor van de wondergenezer” toont op objectieve wijze de dramatische gebeurtenissen van destijds. Originele film- en geluidsdocumenten, archiefmateriaal, meer dan 50 getuigen uit die tijd, daarbij nog kostbare speelfilmscènes. Dit alles maakt de film tot een indrukwekkende gebeurtenis.

Een film met bijzondere kracht. Veel toeschouwers vertellen hoe ze, bij het zien van de film plotseling een kracht, een kriebelen, een stromen in het lichaam hebben gevoeld. Voor de meeste mensen een volledig nieuwe ervaring. Enige berichten zelfs van het verdwijnen van pijnen, ongemakken en andere kwalen.

Gröning is in 1959 gestorven. Maar ook nu nog gebeuren er bijzondere genezingen. Hoe is dit mogelijk? De kracht die destijds door Bruno Gröning werkte, werkt nog steeds. De feiten spreken voor zich: genezingen van kanker, angina pectoris, reuma en osteoporose, maar ook van drugsverslaving en andere verslavingen. Artsen bevestigen de successen.

Bekijk deze film en overtuig u van het fenomeen Bruno Gröning.

Verdere informatie over de film vindt u op: www.bruno-groening-film.org Informatie over de Bruno Gröning-Vriendenkring vindt u op: www.bruno-groening.org