Foto Bruno Gröning (
Foto Bruno Gröning ( Foto: Bruno Groening Vriendenkring

Informatieve lezing over een weg naar gezondheid van lichaam en ziel

maandag 23 oktober 2023 19:30 tot 21:00

Lezing “Een weg naar gezondheid van lichaam en ziel”

Genezing langs geestelijke weg, ook van ongeneeslijke ziekten, Voor veel mensen klinkt het te mooi om waar te zijn. Dat dit toch mogelijk is, kunt u horen bij de lezing over Bruno Gröning: “Een weg naar gezondheid van lichaam en ziel”. 

Bruno Gröning (1906-1959)

Hij was een eenvoudige man, geen arts, geen academicus. Hij beschikte over een intuïtief weten van de levenskracht en hoe de mens zich ermee kan verbinden en deze in zich kan opnemen. Dit weten heeft tot op heden talloze mensen geholpen, die vertellen over opnieuw verkregen gezondheid, innerlijke vrijheid, lichtheid en levensvreugde. Wat in de jaren ‘50 met Bruno Gröning begon, heeft zich tot een wereldomvattende Vriendenkring ontwikkeld, die in meer dan 130 landen ten behoeve van het algemeen belang werkzaam is en intussen wereldwijd één van de grootste verenigingen voor genezing langs geestelijke weg. Deze internationale gemeenschap is boven-confessioneel en wordt uitsluitend gedragen door vrijwillige giften en onbezoldigde werkzaamheden.

Deze lezing vinden plaats op maandag 23 oktober 2023 om 19.30 uur, locatie:’t Schopke, Veltumse Kleffen 70 B, 5801 SJ 

Duur van de lezing is ca. 1 uur

Gratis entree: er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd

Info en/of aanmelding: netherlands@bruno-groening.org / tel. 06 24 354 254

www.bruno-groening.org  |  www.youtube.com/brunogroeningorgnl