Engelenavond door Mariëlle Beks in 't Helder Overloon
Engelenavond door Mariëlle Beks in 't Helder Overloon Foto: Fotograaf niet van toepassing

Engelenavond door Mariëlle Beks in ‘t Helder Overloon

maandag 27 juni 2022 19:30 t/m 21:30

De avonden met Marielle Beks worden als zeer bijzonder ervaren. 

Engelen zijn er in verschillende vormen zoals aartsengelen, bijv. Michael of Rafael en beschermengelen. Dit kan een bekende overleden persoon zijn maar ook een onbekende. Iedereen krijgt met zijn geboorte een beschermengel toegewezen die je helpt en ondersteunt op jouw levenspad. Vanavond mag je kennismaken met de engel die jou iets wil geven, dit mag een boodschap zijn maar ook een cadeautje of een tekening etc. Deze helpers staan vanavond tot uw beschikking.  U mag deze avond een foto van uw dierbare meebrengen. 

De boodschap die je mag ontvangen komt van een engel of wellicht van een overleden persoon. Je krijgt letterlijk je eigen engel aangeboden.

Op deze avond is een groter aantal personen welkom waardoor het niet zeker is dat je aan de beurt komt. 

 

Kijk ook eens op www.mariellebeks.nl.

Engelen zijn er voor iedereen, dus ook voor jou!

De kosten voor deze avond bedragen € 15.00.  Aanvang 19.30 uur. De zaal gaat om 19.00 uur open. Aanmelden graag vooraf via Ontmoetingspunt ’t Helder, gelegen aan de Helderseweg 31 te Overloon, tel. 0478-641404, 06-27007511 of via email  t-helder@ziggo.nl. www.helder-overloon.com. Het aantal aanmeldingen is helaas beperkt.

Locatie