Bands op Zondag MiddG
Bands op Zondag MiddG Foto: vd band zelf

Bands op Zondag MiddG

zondag 26 juni 2022 15:00 t/m 18:00

The Lost Project is voortgekomen uit het eigenwijze idee om muziek te spelen die andere bandjes niet durven te spelen. Dit door de volgende simpele reden: De gemiddelde luisteraar kent deze muziek niet! Biffy wie? Biffy Clyro! Huh, maakt John Mayer ook dit soort nummers? Ja, vet he?! The Lost Project staat voor: mensen nieuwe muziek laten leren kennen, die wij ook nog eens vet vinden om te spelen! Dit hebben we het afgelopen 1,5 jaar dan ook gedaan. Wat begon als een verloren project van vijf ambitieuze gasten uit een klein dorpje in Noord-Limburg, is uitgegroeid tot een boven verwachting succesvol maar nog steeds eigenwijs rock coverbandje versterkt door een toetsenist en een opblaas krokodil (You’ll see). Met als highlights in ons nog korte geschiedenis een uniek optreden met gastartiesten voor 700 man en een studio opname van onze cover van ‘Find Me’ van Kings of Leon. Het repertoire van The Lost Project kan het beste worden omschreven als Modern/ Alternative Rock covers van artiesten als: Foo Fighters, Kings of Leon, Biffy Clyro, Nothing but Thieves, John Mayer, Editors en Kensington. Meet the band: Zang - Rick Hodzelmans Gitaar - Rob Jacobs Gitaar - Kevin van Leuven Toetsen - Bas Jenneskens Basgitaar - Eddie van Leuven Drums - Jesper Peter

Locatie