Silvia Janssen en Femke Ronnes
Silvia Janssen en Femke Ronnes Foto: Onbekend

Dagworkshop - op verhaal komen - wintereditie door Silvia Janssen en Femke Ronnes

vrijdag 16 december 2022 9:30 tot 16:30

Tijdens deze wintereditie is er ruimte om tot rust te komen, naar binnen te keren en stil te staan bij dat wat er eerder gebeurd is of misschien nog gebeurt in je leven. Het is een dag om op verhaal te komen, los te laten, de storm uit te laten razen of te ontdekken hoe kleurrijk het ook kan zijn in deze tijd van het jaar.

Programma 

Kennismaking. In een veilige setting met verrassende werkvormen delen wat je kwijt wilt, ervaringen uitwisselen, een luisterend oor, herkenning en erkenning krijgen. Ontspanningsoefeningen waarbij je tot rust komt, stilstaat, loslaat, naar binnen keert en in verbinding komt met jezelf en je omgeving. Een schrijfworkshop waarin je op verhaal kunt komen, van je af kunt schrijven of juist naar je toe kunt schrijven en je verhaal kunt delen. Een ontspanningsmoment met drukpuntmassage. 

Vrijwel iedereen heeft zo nu en dan de behoefte om even op verhaal te komen, zowel na of tijdens een drukke en intensieve periode in je leven als na hele ingrijpende gebeurtenissen. Even een pas op de plaats maken, tot rust komen, ordenen en loslaten wat overbodig geworden is. Geldt dat ook voor jou? Dan zie we je graag op deze dag.

Vrijdag 16 december 2022 9:30u tot 16:30u

Ontmoetingspunt ’t Helder Helderseweg 31, 5825 CE Overloon

Kosten €95,00 Incl. koffie & thee met iets lekkers en een heerlijke lunch

Groepsgrootte maximaal 8 personen

Om je aan te melden of voor meer informatie kun je contact opnemen met Silvia of Femke:

Silvia Janssen-Claassen: mail@via-silvia.nl / 06-12 77 61 51

Femke Ronnes-van der Linden: info@femkeontmoet.nl / 06-30 18 97 81

Over Silvia en Femke

Silvia is rouwbegeleidster, geeft ontspanningsmassages en cursussen voor mensen in rouw - www.via-silvia.nl Femke geeft cursussen en workshops waarin mensen schrijven over hun leven en geeft ontspanningsmassages - www.femkeontmoet.nl

Beiden werken vanuit het hart, met volle aandacht voor de mens in zijn geheel.