Wat zegt de hond?
Wat zegt de hond? Foto: Hélène Heijs

Lezing Hondencommunicatie

zaterdag 8 oktober 2022 10:00 t/m dinsdag 20 september 12:00

Bij Hondenschool In ’t Holt te Overloon wordt op zaterdagochtend 8 oktober de lezing ‘Hondencommunicatie’ gegeven. Honden communiceren de hele dag door met ons mensen en andere honden. Maar wat vertellen zij en wat bedoelen zij? Hoe kan je dit zien?

Tijdens deze lezing kijken we naar de communicatie en gedrag van honden, maar ook naar onze eigen communicatie en handelingen. Vaak is er onbedoeld een miscommunicatie tussen mens en hond. Door elkaar beter te leren begrijpen zal de relatie en vertrouwen tussen hond en baas aanzienlijk verbeteren. En dat zal ook zijn gedrag kunnen beïnvloeden. Dus een win-win situatie voor allemaal.

Vragen en aanmeldingen via Hélène Heijs hondencoach, hondengedragscoach@outlook.com of tel. 06 81035777. Meer informatie op www.hondengedragscoach.com. Lokatie: In ‘t Holt, Holthesedijk 8 te Overloon.

Locatie