Start Opleiding tot Luisterkindwerker
Start Opleiding tot Luisterkindwerker Foto: Fotograaf onbekend - op de foto Anke van Leeuwen

Start Opleiding tot Luisterkindwerker

zaterdag 15 oktober 2022 10:00 tot 16:30

LUISTERKIND

Als mens hebben we alle wijsheid in onszelf zitten, maar door ervaringen, overtuigingen, trauma’s, opvoeding, waarden en normen, kan deze wijsheid soms ver weg en diep verstopt zitten. Vele lagen zijn er overheen gekomen, waardoor de wijsheid niet meer te horen of te voelen is voor de persoon zelf.

Als Luisterkinderwerker ga je juist voorbij deze laagjes en maak je, intuïtief, contact met de wijsheid van de volwassene of het kind. Hierdoor kan de persoon zelf, tijdens een Luisterkindafstemming, veel van zijn eigen vragen beantwoorden, veranderingen in de energie in gang zetten en praktische handvatten geven voor zichzelf. Het maken van de Luisterkindafstemming gebeurt volledig op afstand met behulp van de naam en foto van de persoon en het contact vindt plaats in de energie. Alle informatie die de persoon tijdens de Luisterkindafstemming doorgeeft, wordt beschreven in een verslag: De Luisterkindafstemming.

DE OPLEIDING

Tijdens de CRKBO erkende opleiding tot Luisterkindwerker leer je werken met de Luisterkindmethode. Je leert de theorie en gaat al snel praktisch aan de slag met het maken van Luisterkindafstemmingen. Je hebt 5 lesdagen op locatie. Tussen de lesdagen door ga je thuis zelf aan de slag met het schrijven van afstemmingen. In deze tussenweken is Anke er voor jou om mee te lezen, jou van feedback te voorzien, jou te laten groeien en al je vragen te beantwoorden. Op deze manier zet je enorme stappen in de tussenliggende weken.

Anke is opgeleid door Diana Hendriks, de grondlegger van de Luisterkindmethode.

Praktische info Opleiding tot Luisterkindwerker.

Overloon – Ontmoetingspunt ’t Helder – Helderseweg 31, Overloon.

Zaterdag 15 oktober 2022, zaterdag 12 november 2022, zaterdag 10 december 2022, 

zaterdag 14 januari 2023, zaterdag 11 februari 2023 van 10:00 uur – 16:30 uur.

Kosten opleiding: €1545,00

Voor meer informatie en aanmelding: www.ankevanleeuwen.nl