Klucht toneelvereniging 't is W.A.T.
Klucht toneelvereniging 't is W.A.T.

Klucht toneelvereniging 't is W.A.T.

vrijdag 16 maart 2018 19:30

Toneelvereniging 't is W.A.T. uit Wanssum staat op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 maart op de planken met de nieuwe klucht De erfenis van Tante Bella, geschreven door Henk Roede.

Het toneelstuk gaat over Tante Bella. Deze tante van Coby en Albert is overleden. Coby en Albert hebben hier niet zo erg om gerouwd, want een band met de tante hadden ze niet. Sterker nog, eigenlijk zijn ze zelfs wel blij met haar overlijden, want ze hebben nu immers een erfenis en die erfenis bestaat uit een wat verpauperde beautysalon. Coby is er van overtuigd dat de beautysalon met een likje verf en wat kleine aanpassingen voor goud geld te verkopen is. Maar is dit allemaal wel zo'n goed plan? Immers tot de verkoop moet de beautysalon natuurlijk wel gewoon doordraaien en dan is er wel personeel nodig. En dat is niet het enige probleem waar broer en zus mee te kampen hebben, want zo'n gemakkelijk klantenbestand had tante Bella nu ook weer niet. Trouwens zijn Coby en Albert wel de enige erfgenamen?

De voorstellingen vinden plaats in De Zandhoek aan de St. Leonardsweg 1 in Wanssum en beginnen op vrijdag en zaterdag om 19.30 uur en op zondag om 14.00 uur.

Locatie