Tiende Science Symposium op Raayland College Venray

vrijdag 8 januari 2016 12:30 tot 16:30

Op vrijdag 8 januari vanaf 12.30 uur wordt het tiendeScience Symposium gehouden op het Raayland College te Venray. Speciale gast is Diederik Jekel (regelmatig te zien op televisie bij De Wereld Draait Door (DDWD)), die uitlegt dat sciencefiction werkelijkheid wordt.

Bovendien speelt in deze jubileumviering theatermaker Jan van de Berg een deel van zijn voorstelling over de ontdekking van het Higgs-deeltje, waarmee hij op grote nationale en internationale podia stond.

Naast alle professionals zijn er natuurlijk ook leerlingen die interessante technische kennis kunnen overdragen. Van het Raayland College vertellen Mike Duijkers, Ralph Houben en Luuk Withagen over hun masterclass die ze volgden aan de Technische Universiteit in Eindhoven. 

In de pauze en na afloop van het symposium zijn in de hal van het A-gebouw van het Raayland College artikelen verkrijgbaar van Mathmaker, ontworpen door kunstenaars en technici die zich hebben laten inspireren door natuurkunde, wiskunde en logica. 

Benieuwd naar al deze technische ontwikkelingen? Kom dan kijken en luisteren op 8 januari vanaf 12.30 uur. Aanmelden via post@raayland.nl