De uitreiking van de prijzen aan Goesting en Jacobs Dakbedekkingen.
De uitreiking van de prijzen aan Goesting en Jacobs Dakbedekkingen.

Goesting en Jacobs Dakbedekkingen winnaars ondernemersprijzen

Venray

Proeflokaal Goesting heeft donderdagavond tijdens de uitreiking van de Venrayse ondernemersprijzen in de vernieuwde en bomvolle Schouwburg Venray de Loek Nelissenprijs gewonnen. "Dit hebben we niet aan zien komen", zei eigenaar Gijs Schapendonk in een eerste reactie. "Dit is een bekroning van het werk van ons hele team." Jacobs Dakbedekkingen uit Wanssum van Roel en Marjoke Jacobs ging aan de haal met de Rabobank Publieksprijs.

De genomineerden waren restaurant De Beejekurf – Mathijs Jacobs, Goesting – Gijs Schapendonk, DesignXpress – Tom Smits, Jacobs Dakbedekkingen – Roel Jacobs, boekhandel Roojboek – Maria en Piet Spelt, Tuin en Terras Ysselsteyn – Roland en Sandra Linders en Top Support Dakwerken – Frank Schaeffers. Het thema Vakmanschap 2.0 stond tijdens de editie 2017 centraal.

De gezamenlijke Venrayse Ondernemersverenigingen, verenigd in het Venrayse Ondernemers Platform (VOP), reiken sinds 2002 jaarlijks de Loek Nelissenprijs uit aan de ondernemer van het jaar en de Rabobank Publieksprijs aan de ondernemer met de beste persoonlijke presentatie. De prijzen zijn bedoeld ter stimulering van het ondernemerschap in de gemeente Venray en omgeving.

Vrijdagavond  is op Peel en Maas TV een verslag van de bekendmaking van de Venrayse ondernemersprijzen te zien. Aanvang: 19.00 uur (herhaling om het uur tot en met zaterdag 18.00 uur).


Foto: Marcel Hakvoort.


Gijs en Judith Schapendonk.

Roel en Marjoke Jacobs.


Alle genomineerden samen op de foto. 

Uit de krant