Nederlaag volleybalsters: 1-3

Venray

In de derde divisie B leden de volleybalsters van ActiveRooy zaterdagavond in sporthal De Weert een thuisnederlaag tegen het lager geklasseerde VC Olympia: 1-3. In de twee eerste sets keek de thuisploeg meteen tegen een achterstand aan en verloor dan ook beide keren: 22-25 en 11-25. In de derde set knokte ActiveRooy zich terug. De Venrayse volleybalsters namen meteen een royale voorsprong, zagen de gasten in de slotfase nog terugkomen, maar wonnen uiteindelijk met vijf punten verschil: 25-20. In de vierde kwam ActiveRooy opnieuw op een fikse achterstand. Het geloof in eigen kunnen, was helemaal verdwenen en de gasten pakten de setwinst met ruime cijfers (10-25) en de zege. "De slechtste wedstrijd van het seizoen", aldus een teleurgestelde speelster Femke Arts na afloop. "Met uitzondering van de derde set hebben we nooit ons normale niveau kunnen halen. Helaas. Maar de nederlaag is verdiend, we waren vandaag gewoon niet goed genoeg." Foto's Henk Lammen.