Venray verliest in slotfase

Venray

Venray verloor in de hoofdklasse B met 1-2 van EHC. Het openingskwartier was voor de ploeg uit Hoensbroek. Daarna nam Venray het heft in handen. Bas Joosten werd neergelegd door de keeper, maar de arbiter gaf geen penalty. EHC nam na een halfuur de leiding: 0-1. Met een fraaie hakbal scoorde Paul in de 60e minuut de 1-1 gelijkmaker. Venray had een overwicht, maar de kansen werden niet goed uitgespeeld. EHC bleef loeren op de counter en in de 87e minuut viel de 1-2. Ysselsteyn verzuimde in de vierde klasse F drie punten te pakken bij hekkensluiter Melderslo: 1-1. Halverwege de eerste helft rondde Frank Jespers een aanval doeltreffend af: 0-1. De Ysselsteyners waren sterker, maar de kansen waren niet besteed aan de Peelbewoners. Vlak voor rust kwam Melderslo op gelijke hoogte: 1-1. Ook in de tweede helft had Ysselsteyn het beste van het spel, maar het overwicht leverde geen doelpunten meer op. Oostrum speelde in de vierde klasse F met 1-1 gelijk tegen TSC'04. In de eerste helft had Oostrum met de straffe wind mee een licht overwicht. In de 35e minuut zette Kenny Lommen de thuisclub op voorsprong: 1-0. Na de pauze waren de rollen omgedraaid. Oostrum moest tegen de wind inspelen en dat kwam het spel niet ten goede. Toch waren de rood-witten tien minuten voor tijd dicht bij de zege. Kenny Lommen trof de paal. Even later kwam TSC'04 op gelijke hoogte: 1-1. Merselo werd in de vijfde klasse F voor eigen publiek weggespeeld door koploper Quick Boys/Venlo: 0-7. De geel-zwarten zaten geen moment in de wedstrijd. Na drie minuten viel de openingstreffer. Met de regelmaat van de klok voerden de oppermachtige Venlonaren voor rust de score op tot 0-5. In de tweede helft had Merselo de wind mee, maar veel gevaar wist de thuisclub niet te stichten. In de 58e minuut viel de 0-6 en vlak voor tijd verscheen de 0-7 op het scorebord. SV United ging bij FCV in Venlo met 7-0 onderuit in de vijfde klasse F. In het openingskwartier ging het duel nog gelijk op. Daarna namen de Venlonaren snel een 2-0 voorsprong. Dat was tevens de ruststand. Toen in de 58e minuut de 3-0 viel was de wedstrijd gespeeld. SV United stapelde fout op fout en FCV voerde de score onbedreigd op tot 7-0. De wedstrijd Lottum-SVCO'01 werd afgelast. Holthees verloor in de zesde klasse D met 1-0 bij GFC'33. In de eerste helft moest Holthees tegen de wind in voetballen. Dat ging de blauw-witten niet goed af. Na ruim een halfuur nam de Grubbenvorster thuisclub met 1-0 de leiding. Na de hervatting probeerde Holthees tevergeefs iets terug te doen. De wedstrijd ging gelijk op, maar de hardwerkende Holthese ploeg wist nauwleijks kansen af te dwingen. Daardoor kon GFC'33 de krappe voorsprong over de streep trekken. BVV'27 ging in de zesde klasse D thuis met 2-4 onderuit tegen RKDSO. De Blitterswijckers begonnen niet goed aan de wedstrijd. Na een halfuur leidden de bezoekers uit Lomm met 0-2. Vlak voor de pauze scoorde Roel Tax de aansluitingstreffer: 1-2. In de tweede helft kwam BVV'27 op gelijke hoogte. De RKDSO-doelman liet de bal los en in de kluts wist jeugdspeler Jannes Gooren de 2-2 binnen te schieten. Uit een omstreden penalty viel de 2-3. Vlak voor tijd werd het 2-4.