Peelderby Deurne-Venray onbeslist

Venray

De Peelderby Deurne-Venray in de hoofdklasse B eindigde zondag in een terechte 1-1 remise. Binnen een kwartier nam de thuisploeg de leiding: 1-0. Een kwartier later kwam Venray langszij na een mooi uitgespeelde aanval. Bas Joosten vond voor het doel de scorende Maik Michiels: 1-1. Angelo van Mil viel al vroeg uit met een blessure. Bij Venray maakte verdediger Ricardo Coppus een goed debuut in de basis. Venray speelt zaterdagavond om 19.30 uur thuis tegen Blauw Geel. Door twee doeltreffende kopballen van Paul Jeurissen won Ysselsteyn in de vierde klasse F de derby tegen Leunen: 2-1. Voor de pauze was Leunen sterker en Thomas Weijs opende al snel de score: 0-1. Op slag van rust incasseerde Leunen-aanvoerder Thomas Litjens een omstreden rode kaart. In de tweede helft kwam Ysselsteyn snel langszij. Na ruim een uur viel de 2-1. In de 69e minuut kreeg Dennis Teunissen (Ysselsteyn) de rode kaart. Met tien tegen tien hield de thuisclub stand. Oostrum leed in de vierde klasse F een geflatteerde 1-5 nederlaag tegen koploper VOS. Zeventig minuten lang was de strijd in evenwicht. Toen VOS op 1-2 kwam, knakte er iets bij de rood-witten. Binnen vijf minuten liepen de Venlonaren daarna uit naar 1-4. Vlak voor tijd viel de 1-5. Al na drie minuten opende VOS de score: 0-1. In de 20e minuut scoorde Chris Wilschut de 1-1. Bij Oostrum moest na een kwartier doelman Ralph Kessels al met een spierblessure naar de kant. SV United won in de vijfde klasse F verdiend met 2-0 van Merselo. Het was een rommelige wedstrijd waarin arbiter Engelen twee keer rood en negen maal geel trok. Na vijf minuten nam de thuisclub de leiding door een fraaie vrije trap van Tom Theeuwen: 1-0. In de 65e minuut kreeg Robin Broers (SV United) rood na twee keer geel. Zeven minuten later werd Ahmad Qurishi (Merselo) na twee gele prenten weggestuurd. In de slotminuut scoorde Serginho Zwennicker de 2-0. BVV'27 speelde in de zesde klasse D in Sambeek twee totaal verschillende helften. Voor de pauze was Sambeek sterker en feller dan de Blitterswijckers. De 1-0 ruststand was dan ook verdiend. Na de pauze waren de rollen omgedraaid. Tom Thiesen scoorde de 1-1 gelijkmaker. BVV'27 kwam goed weg toen de arbiter, na een overtreding in de zestien, geen penalty gaf aan Sambeek. Vlak voor tijd trok BVV'27 de winst naar zich toe door een treffer van Roel Tax: 1-2. Holthees won de uitwedstrijd tegen Hegelsom in de zesde klasse D royaal met 0-6. Halverwege de eerste helft opende Michiel Santegoeds de score: 0-1. Holthees kreeg vleugels en Rik Baltussen en opnieuw Santegoeds troffen doel: 0-3. Vlak voor rust benutte Marwin Hermans een strafschop: 0-4. De tweede helft was slechts een formaliteit. In de 73e minuut scoorde Michiel Santegoeds zijn derde treffer. Vlak voor tijd bepaalde Marwin Hermans de eindstand op 0-6.