Zeven treffers Lisa Verlijsdonk

In sporthal De Wetteling wonnen de korfbalsters van De Peelkorf zondag de thuiswedstrijd tegen Rooi: 16-8.

De gasten gaven in de eerste helft prima partij en gingen met een kleine voorsprong rusten: 4-5. Na de thee maakte De Peelkorf het verschil. De thuisploeg verdedigde sterk en waar in de eerste helft de kansen niet voldoende werden afgemaakt, scoorden de Ysselsteynse korfbalsters nu maar liefst twaalf keer. Lisa Verlijsdonk (foto) was met zeven treffers uitstekend op schot. De overige treffers kwamen op naam van Linda Verlijsdonk (3x), Janneke Jenneskens en Marly van Asten (beiden 2x), Tina Janssen en Pia Bartray. De strijd om de zaaltitel in de hoofdklasse wordt op de slotdag, zondag 5 maart, beslist. Prinses Irene, Altior en De Peelkorf, alle drie de ploegen wonnen zondag, delen de koppositie. In Heeswijk-Dinther treffen Altior en De Peelkorf elkaar in een rechtstreeks duel om de titel. Prinses Irene speelt thuis tegen Olympia/DOS en heeft op papier de makkelijkste klus. Naast de kampioen promoveert ook de nummer twee naar de topklasse. Archieffoto Peel en Maas: Henk Lammen.