Venraynaar Tom Kessels scoorde zondag de winnende treffer voor Volharding. Foto: archief Peel en Maas.

Verrassende zege Volharding

Volharding, uitkomend in de eerste klasse D, pakte zondagmiddag in de strijd tegen degradatie op het eigen sportpark Soetendaal in Vierlingsbeek drie belangrijke punten tegen titelkandidaat Schaesberg.

De gasten kwamen na ruim een halfuur spelen in de eerste helft op een 0-1 voorsprong. In de 70ste minuut scoorde Tim Brouwer de gelijkmaker. In blessuretijd maakte Venraynaar Tom Kessels, tot grote vreugde van de Volharding-aanhang, vervolgens de winnende treffer voor de Vierlingsbeekse ploeg: 2-1.