Voetbalsters Venray verliezen

In de hoofdklasse verloren de voetbalsters van Venray de uitwedstrijd tegen Fortuna'54: 3-1.

De gasten speelden in de eerste helft onder de maat en keken bij de rust tegen een 2-0 achterstand aan. Meteen na rust verhoogde de thuisploeg de voorsprong naar 3-0. Venray begon toen pas beter te spelen. Een speelster van Fortuna'54 kreeg na 54 minuten vanwege natrappen een rode kaart. Nadieh v.d. Einden benutte na ruim een uur spelen een strafschop en bracht Venray dichterbij: 3-1. Niet veel later kreeg Venray opnieuw een strafschop, maar Lisanne Jacobs schoot de bal jammerlijk naast. Fortuna'54 hield in de slotfase met negen speelsters, na een tweede rode kaart (twee keer geel), stand en behield de punten in eigen huis.