Verlies Volharding, SSS'18

Volharding ging zondag in de eerste klasse D onderuit in het uitduel met het nog ongeslagen Schaesberg: 2-1.

Tim Brouwer zette de Vierlingsbeekse ploeg in de eerste minuut van de wedstrijd op een 0-1 voorsprong, maar een paar minuten later kwam de thuisploeg alweer langszij: 1-1. Tien minuten voor het einde van de wedstrijd scoorde Schaesberg de 2-1. Volharding leek vervolgens toch nog met een verdiend punt huiswaarts te keren, maar een ogenschijnlijk geldig doelpunt van Tom Kessels, de bal ketste via de lat duidelijk achter de doellijn, werd tot afgrijzen van de rood-witten niet erkend.

SSS'18  verloor zondag in de eerste klasse D op het eigen Sportpark De Raay in Overloon met van 0-2 (0-1) van Bekkerveld. SSS'18 pakte in vier duels nog maar een punt.