Jeroen Schepens  (links) was paaszaterdag als invaller heel belangrijk voor Volharding. Hier zit hij Heeswijk-aanvoerder Camiel van Doorn op de huid. Foto: Toon Gerrits.
Jeroen Schepens (links) was paaszaterdag als invaller heel belangrijk voor Volharding. Hier zit hij Heeswijk-aanvoerder Camiel van Doorn op de huid. Foto: Toon Gerrits.

Volharding wint topper

Koploper Volharding won de topper in de tweede klasse H in en tegen Heeswijk onbedreigd met 0-3.

John van Geenen verving trainer Sjoerd van der Coelen. Die was een uur voor de wedstrijd vader geworden van dochter Pien. Mark Blenckers zette Volharding na 25 minuten op voorsprong: 0-1. Na rust was het duel snel beslist. Uit een voorzet van de ingevallen Jeroen Schepens scoorde Pepijn van Geenen de 0-2. Een minuut later bracht Schepers de stand op 0-3. Mark Blenckers trof nog de paal.