Het winnende team: Kuijpers Utiliteit Zuid. Foto: Hans van der Beele.
Het winnende team: Kuijpers Utiliteit Zuid. Foto: Hans van der Beele.

Recordopbrengst VieAmi Golftoernooi

Nieuws

 VieAmi, de vriendenstichting van VieCuri, hield onlangs voor de vierde keer het VieAmi Golftoernooi. Met dit toernooi haalt VieAmi geld op voor bijzondere projecten voor patiënten van VieCuri Medisch Centrum.

In totaal gingen 21 teams de strijd met elkaar aan voor het goede doel. Dankzij hun bijdrage en die van sponsoren leverde het toernooi een recordopbrengst op van 14.080 euro. Het hele bedrag gaat naar de belevingstuin aangrenzend aan de nog te bouwen Orangerie bij het Oncologiecentrum in VieCuri Venlo. VieAmi kijkt terug op een mooie dag. Het weer zat mee op de baan van Golfclub Geijsteren. Dat gaf de dag een gouden randje. Kuijpers Utiliteit Zuid ging met de trofee naar huis, de tweede plaats was voor Unica Groep en de derde plaats voor Fagro.

Het VieAmi Golftoernooi wordt mogelijk gemaakt door de deelnemers en de sponsoren: Golf- en Countryclub Geijsteren, Cornelissen Aannemingsbedrijf, Siemens Healthineers, Kasteeltuinen Arcen, Limburgs Landschap, Pulse Business Solutions, Sportgeneeskunde VieCuri, Nizza Bloembinders, Restaurant 'De 19e Hole' en pro van Geijsteren Dave van Mulken. Meer informatie over VieAmi of de Orangerie Oncologiecentrum: www.vieami.nl.


Uit de krant